ماده موثره جو دوسر آونا ساتیوا است. از آنجایی که این ماده تلخ است، آرد و دانه جو دوسر خام طعم تلخی دارد. خبر خوب این است که این ماده مغذی با 5 دقیقه پخت 120 درجه سانتی گراد تبدیل به 45 ماده ی غذایی دیگر شده و طعم تلخی خود را از دست می دهد.
نکته:در صورتی که میخواهید آرد جو دوسر را بدون پخت مصرف کنید، بایستی جو دوسر پرک را با دستگاه ها آسیباب کن خانگی مخلوط کرده و استفاده کنید زیرا جو دو سر پرک پخته شده ی دانه جو دوسر است و عملیان تجزیه ی آونین در آن تکمیل شده است.
ضد افسردگی، ضد التهاب، دارای خاصیت ضد ویروس، مقوی قلب و خون، هضم کننده، ادرار آور، ملین، قارچ کش، محافظ کبد، کاهنده کلسترول خون، کاهش اسید اوریک خون، محرک ایمنی بدن، مسکن و محافظ استخوان، مقوی اعصاب، ضد عفونی کننده بدن، تقویت کننده بدن، تسکین دهنده درد، موثر در برطرف کردن بیماریهای پوستی و همچنین اخلاط خونی، کمک به درمان اگزما، کاهش فشار خون، تقویت کننده اعصاب، ضد عفونی کننده، رفع خارش، برطرف کردن بیماریهای پوستی و اخلاط خونی، استفاده مداوم این گیاه از سرطان جلوگیری میکند.
نحوه نگهداری آرد جو دوسر:
برای نگهداری جو دوسر در منزل آن را در ظرفی در بسته به دور از رطوبت مانند یخچال یا فریزر میتوان نگهداری کرد.
موارد منع مصرف آرد جو دوسر:
از مصرف بیش از اندازه هر چیزی باید خودداری کرد. گرچه در مصرف این غله اثرات سوء دیده نشده اما توجه به چند نکته ضروری است:
افرادی که با گلوتن مشکل دارن این غله بسیار توصیه میشود اما دقت کنند در بعضی موارد حساسیت دیده شده است پس با مشورت پزشک مصرف نمایند.
این غله به دلیل فیبر بالایی که دارد، مصرف بیش از اندازه آن موجب نفخ معده میشود.
میانکین امتیاز 2 / 5. جمع امتیازها : 1