جو دوسر یکی از سالمترین غلات روی کرهی زمین است؛ غلهی سبوسداری که گلوتن ندارد و منبع بزرگی از ویتامینها و مواد معدنی، فیبر و آنتیاکسیدانها محسوب میشود
جو دوسر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی است.
نصف یک فنجان (۷۸ گرم) جو دوسر خشک حاوی:
منگنز: ۱۹۱ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
فسفر: ۴۱ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
منیزیم: ۳۴ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
مس: ۲۴ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
آهن: ۲۰ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
روی: ۲۰ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
اسید فولیک: ۱۱ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
ویتامین B1 (تیامین): ۳۹ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
ویتامین B5 (پانتوتنیک اسید): ۱۰ درصد از مصرف روزانهی توصیه شده؛
و مقادیر کمتری از کلسیم، پتاسیم، ویتامین B6 (پیریدوکسین) و ویتامین B3 (نیاسین).
لاغری و کاهش وزن
جو دوسر سرشار از فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری، شاخص توده بدنی را کاهش داده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.
پیشنهاد می شود که افراد چاق، جو دوسر پرک را هر روز به عنوان صبحانه به رژیم غذایی خود اضافه کنند تا زودتر نتیجه بگیرند؛ شما می توانید جو دوسر پرک را برای تهیه پنکیک صبحانه، غلات صبحانه با انواع میوه های تازه مانند بلوبری، انبه، آناناس، انگور، موز، میوه های خشک شده و مغزیجات استفاده کنید.
فواید جودوسر برای تقویت سیستم ایمنی بدن
فیبر موجود در بلغور جو دوسر می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کند. اکثر سلولهای ایمنی بدن دارای گیرنده های خاصی هستند که برای جذب بتا گلوکان یا فیبر طراحی شده اند. این موجب فعالیت گلبول های سفید خون شده و خطر ابتلا به بیماری های عفونی را کاهش می دهد.
فواید جودوسر برای درمان بی خوابی
اسید های آمینه و سایر مواد مغذی موجود در جودوسر به تولید ملانین در بدن کمک کرده و بی خوابی شبانه را درمان می کنند.
جو دو سر همچنین تولید انسولین را افزایش داده و به مسیرهای عصبی کمک می کند تا تریپتوفان را دریافت کنند. تریپتوفان، اسید آمینه ای است که به عنوان یک آرام بخش برای مغز عمل کرده و بی خوابی را درمان می کند.
جو پرک پیشگیری از سرطان
از خواص مهم جو دو سر، خاصیت ضد سرطانی آن است که به دلیل وجود فیبر زیاد در این غله است. فیبرهای غذایی با سلولهای سرطانی مقابله کرده و از فعالیت آنها میکاهند و به بدن کمک میکنند تا با انواع سرطانها بهویژه سرطان روده بزرگ مقابله کند.
تفاوت جو دوسر با جو دوسر پرک
جو دوسر پرک شده خیلی پر کاربرده چون جو دوسر خیلی زمان میبره تا پخته بشه و همین ممکنه یه دلیل مصرف کم اون در غذاها باشه ولی جو دوسر کوبیده یا پرک که بهش اوتمیل میگن، میتونه این کمبود رو جبران کنه چون زمان پخت زیادی لازم نداره.
جو دوسر پرک رو حتی میشه بدون پختن مثلا داخل شیر همراه با عسل هم مصرفش کرد. حریره جو دوسر با میوهها برای کودکان به راحتی و با زمان کمتر از قبل، با جو دوسر پرک قابل تهیه هستش و حتی میتونه مقویتر از تهیه حریره بادام با برنج باشه.
جو دوسر پرک آویدار رو خام یا پخته شده برای تهیه سوپ، آش، حلیم، سالاد میوه و سبزی و… استفاده کنین و لذت ببرین یا اینکه دم نوش درست کنین چون آرومتون میکنه و حتی به کاهش درد مثلا درد مفاصل و آرتروز کمک زیادی میکنه.
میانکین امتیاز 4.3 / 5. جمع امتیازها : 7
2 پاسخ
کاملا مفید
حرف نداره خوش طعم تلخ نیست عالیه محصولتون